A fost prinsă persoana care a incendiat o locuință în Bodești

Admin
de Admin iunie 25, 2021 14:31

A fost prinsă persoana care a incendiat o locuință în Bodești

În urma activităților investigativ-operative desfășurate, polițiștii au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat din Bodești, bănuit de comiterea infracțiunilor de distrugere.

La data de 23 iunie, în urma activităților investigative desfășurate cu celeritate de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina în colaborare cu polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, a fost identificată și depistată persoana bănuită de comiterea infracțiunilor de distrugere.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, la data de 9 mai 2021, un bărbat de 34 de ani, din Bodești, ar fi incendiat locuință fostei sale concubine, de 30 de ani, incendiul izbucnit fiind lichidat de pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Petrodava” Neamț (vezi detalii aici).

Totodată, la data de 22 iunie, acesta s-ar fi deplasat la un alt imobil aparținând femeii în cauză, pe care l-ar fi incendiat, ulterior părăsind locul faptei.

Polițiștii au extins cercetările și sub aspectul savârsirii infractiunii de încalcarea ordinului de protectie, constând în aceea ca, la data de 22 iunie 2021, cel în cauza ar fi încalcat obligatiile impuse de catre Judecătoria Piatra Neamț, prin ordinul de protecție emis pe numele acestuia, la data de 14 mai 2021.

În baza probatoriului administrat, la data de 23 iunie a.c., acesta a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infractiunilor de distrugere și încălcarea ordinului de protecție.

La data de 24 iunie 2021, în urma documentării întregii activități infracționale, față de cel în cauza a fost dispusă din nou măsura preventivă a reținerii.

Astăzi, bărbatul urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin iunie 25, 2021 14:31
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns