A băut într-un bar, după care s-a urcat la volan. A fost oprit de polițiști.

Admin
de Admin decembrie 23, 2020 12:15

A băut într-un bar, după care s-a urcat la volan. A fost oprit de polițiști.

Un bărbat de 48 de ani, din Tîrgu-Neamț a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor refuzul sau sustragerea de la recoltarea probelor biologice, lovire sau alte violenţe și tulburarea ordinii şi liniştei publice.

La data de 20 decembrie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice a părăsit incinta unui bar și s-a urcat la volanul autoturismului, deplasându-se spre localitatea Vânători-Neamț.

Echpajul de poliție a depistat în trafic autoturismul în cauză, fiind oprit regulamentar.

Astfel, conducătorului auto, un bărbat de 48 de ani, din Tîrgu-Neamț, i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat.

Bărbatul a fost condus la spital, unde, în prezenţa personalului medical, a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei

Polițiștii au extins cercetările și au stabilit faptul că, la data de 20 decembrie 2020, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, cel în cauză împreună cu un alt bărbat de 43 de ani, ar fi provocat scandal la un bar din orașul Tîrgu-Neamț și ar fi exercitat acte de violență și asupra altor persoane.

Astfel, prin faptele comise, cei implicați ar fi tulburat ordinea și liniștea publică, provocând indignarea persoanelor aflate în incinta societății comerciale.

Ieri, 21 decembrie, în baza probatoriului administrat, bărbatul de 48 de ani, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor refuzul sau sustragerea de la recoltarea probelor biologice, lovire sau alte violenţe și tulburarea ordinii şi liniştei publice.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu-Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin decembrie 23, 2020 12:15
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget