A bătut preotul şi dascălul în timp ce mergeau pe la casele creştinilor

Admin
de Admin noiembrie 16, 2018 14:41

La data de 15 noiembrie, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Bicaz au fost sesizaţi despre faptul că doi bărbaţi de 39 si de 23 de ani, ambii din Ceahlău, ar fi fost loviţi de către un bărbat de 50 de ani.

Din cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului, a rezultat faptul că bărbatul, de 50 de ani, din comuna Ceahlău, ar fi lovit un preot şi dascălul bisericii din zonă, în timp ce se duceau cu agheasma pe la casele creştinilor, conform tradiţiilor populare la început de post. După aceea l-a deposedat pe preotul paroh de instrumentarul religios. În urma comiterii infracţiunilor,  bărbatul s-a deplasat cu un autovehicul pe DN 15 spre Borsec, judeţul Harghita.

Imediat, poliţiştii nemţeni i-au alertat pe colegii din Harghita care au reacţionat prompt, astfel încât cel în cauză a fost depistat şi imobilizat în localitatea Corbu. Bărbatul, cunoscut cu antecedente penale pentru comiterea de fapte cu violenţă, a fost predat echipei de profesionişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ, în vederea continuării cercetărilor.

Astfel, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Bicaz au dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore, fiind încarcerat în arestul IPJ Neamţ, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tâlhărie calificată, lovire sau alte violenţe şi împiedicarea exercitării libertăţii religioase.

Astăzi, poliţiştii îl vor prezenta Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz, cu propunerea de luare a unei măsuri privative de libertate.


Admin
de Admin noiembrie 16, 2018 14:41
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget