A amenințat-o pe maică-sa cu moartea și a ajuns în arestul poliției

Admin
de Admin decembrie 13, 2019 12:52

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de un bărbat de 52 de ani, după ce ar fi amenințat-o pe mama sa. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț.

La data de 11 decembrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina au fost sesizați de către o femeie, de 80 de ani, din Bodești, cu privire la faptul că a fost amenințată cu moartea de fiul său.

Din cercetări a reieșit faptul că, pe fondul consumului de alcool, bărbatul de 52 de ani, din Bodești, ar fi amenințat-o pe mama sa cu moartea și că va incendia locuința.

În urma documentării activității infracționale, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare.

Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț urmând ca, în cursul zilei de astăzi, sa fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin decembrie 13, 2019 12:52
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]