450 de noi agenţi de securitate

Admin
de Admin noiembrie 16, 2016 21:14

sicurezzaPeste 450 de persoane au fost atestate de poliţiştii nemţeni, în primele 11 luni ale acestui an, pentru a desfaşura activitatea de agent de securitate. Poliţia Română eliberează atestate pentru încadrarea personalului de pază sau retrage atestatul acordat, când nu mai sunt îndeplinite condiţiile legale care au stat la baza eliberării acestuia.

De la începutul anului şi până în prezent, 475 de persoane au fost atestate pentru a desfaşura activitatea de agent de securitate. Persoanele care doresc să devina agent de securitate trebuie să depună o cerere pentru atestare la Serviciul de Ordine Publică din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ, daca acestea au domiciliul/reşedinţa pe raza judeţului Neamţ.

Cursurile de formare profesională a personalului pentru executarea activităţilor de pază se realizează prin furnizorii de formare profesională autorizaţi. Persoanele atestate ca agent de securitate şi angajate în acest scop poartă uniforma şi însemnele distinctive numai în timpul serviciului, cu excepţia locurilor de muncă unde se impune o altă ţinută. Agenţii de securitate au ca principale atribuţii prevenirea producerii oricăror fapte ce pot aduce prejudicii unităţilor de care au grijă, precum şi paza acestora, a bunurilor şi valorilor prevăzute în documentele de serviciu.

 


 

Admin
de Admin noiembrie 16, 2016 21:14
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns