4 tineri din Săvineşti acuzaţi de furt calificat

Admin
de Admin aprilie 3, 2018 14:40

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Roznov au reținut, ieri, patru tineri bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În urma investigaţiilor desfăşurate şi a administrării probatoriului în cauză, polițiștii au reuşit identificarea și depistarea  celor patru tineri cu vârste cuprinse între 17 și 26 de ani, din Săvinești. Aceștia sunt cercetați pentru faptul că în noaptea de 13 – 14 martie ar fi pătruns fără drept în incinta unei societăţi, de pe platforma industrială Săvineşti, iar de la un autocamion au sustras doi acumulatori şi din rezervorul unei automacarale, cantitatea de circa 20 l de motorină, cauzând un prejudiciu de aproximativ 2.000 lei.

După audierea tinerilor și punerea lor sub învinuire, polițiștii au dispus reţinerea acestora pe bază de ordonanţă, pentru 24 ore şi introducerea în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamţ, pentru săvârșirea infracțiunii  de furt calificat.

Astăzi, aceștia urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, cu propunerea de arestare preventivă.


Admin
de Admin aprilie 3, 2018 14:40
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]