4 tineri cercetați de polițiști după ce au bătut o persoană și au distrus mai multe bunuri

Admin
de Admin august 17, 2020 13:31

4 tineri cercetați de polițiști după ce au bătut o persoană și au distrus mai multe bunuri

Patru tineri bănuiți că ar fi lovit o persoană și ar fi distrus mai multe bunuri, tulburând astfel ordinea și liniștea publică, au fost reținuți de polițiștii Secției de Poliție Rurală Ion Creangă.

La data 16 august, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au fost sesizați de către o femeie de 73 de ani, cu privire la faptul că patru persoane l-au agresat fizic pe fiul acesteia.

Ca reacție imediată, la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, doi tineri fiind identificați și imobilizați de polițiști, ceilalți reușind să fugă spre o lizieră din proximitate.

Imediat, au fost alertați polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Roman, luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale precum și jandarmi, care au verificat zona, fiind depistați și ceilalți doi.

Cele patru persoane au fost conduse la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În urma investigațiilor a rezultat faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unui conflict mai vechi, patru tineri cu vârste cuprinse între 17 și 24 de ani, din Valea Ursului, s-ar fi deplasat la locuința unui bărbat de 41 de ani, din aceeași localitate, având asupra lor mai multe obiecte contondente, cu care ar fi distrus ferestrele imobilului.

Întrucât bărbatul nu se afla la domiciliu, cei în cauză s-ar fi deplasat la locuința mamei sale, unde ar fi pătruns, fără drept, în curtea imobilului și l-ar fi lovit pe acesta cu pumnii, picioarele și obiectele deținute asupra lor, părăsind la scurt timp locul faptei.

În continuare, unul dintre aceștia ar fi determinat un tânăr de 25 de ani, să oprească autoturismul cu care se deplasa pe un drum din localitate, iar ceilalți trei ar fi deschis portierele din spate și ar fi distrus părțile interioare ale vehiculului.

De asemenea, tinerii în cauză s-ar fi deplasat la locuința unui bărbat de 46 de ani, unde ar fi pătruns fără drept și ar fi încercat să-l agreseze.

În urma documentării activității infracționale, polițiștii au dispus reținerea celor patru tineri, cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Astăzi, aceștia urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin august 17, 2020 13:31
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns