4 persoane reținute de polițiști după ce o bătaie în stradă, în Tg. Neamț

Admin
de Admin iunie 10, 2019 13:52

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț au reținut pentru 24 de ore patru persoane cu vârste cuprinse între 25 și 42 de ani, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi încăierare.

Vineri, 7 iunie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț au fost sesizați despre faptul că pe o stradă din Tîrgu-Neamț a izbucnit un conflict între mai multe persoane. Altercația a fost aplanată cu operativitate de polițiștii sosți la fața locului, stabilindu-se faptul că pe fondul unui conflict, trei bărbați de 25, 36, respectiv 42 de ani, toți din Vânători-Neamț și un altul de 42 de ani, din Războieni, s-ar fi agresat fizic reciproc.

Aceștia au fost conduși la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor. În urma probării activității infracționale, polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

La data de 8 iunie ac, cei patru au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Neamţ, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.


Admin
de Admin iunie 10, 2019 13:52
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Declaratia Starea de Alerta

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]