4 persoane din Horia reținuțe de polițiști pentru încăierare și tulburarea liniștii publice

Admin
de Admin martie 12, 2020 12:36

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Dulcești au introdus în arestul IPJ Neamț 4 persoane din localitatea Horia, bănuite de comiterea infracțiunlor de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare.

La data de 10 martie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați de către o femeie de 47 de ani, din localitatea Horia, cu privire la izbucnirea unui conflict între mai multe persoane.

Ca reacție imediată, polițiștii s-au deplasat la fața locului, fiind solicitat sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Neamț, care au participat la aplanarea altercației și implicit, la identificarea și conducerea la sediul poliției a persoanelor implicate.

Investigațiile au relevat faptul că, pe fondul unor discuții în contradictoriu, care au degenerat într-un conflict, patru persoane cu vârste cuprinse 34 și 57 de ani, din Horia, și-ar fi adresat reciproc expresii jignitoare și injurii.

În urma probării activității infracționale a celor implicați, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de cele 4 persoane, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare.

Acestea au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin martie 12, 2020 12:36
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]