30.000 de lei amenzi într-o acțiune a polițiștilor privind combaterea faptelor antisociale

Admin
de Admin februarie 19, 2020 14:21

În perioada 15 – 16 februarie, polițiștii din cadrul structurilor de investigații criminale și investigarea criminalității economice, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț și cei ai secțiilor de poliție rurală arondate, au acționat pe raza municipiului și a localităților limotrofe, în vederea prevenirii şi combaterii faptelor antisociale.

În acest context, polițiștii au efectuat verificări și controale de specialitate la 24 de unități economice și au legitimat 186 de persoane, fiind dispuse măsuri de prevenire a faptelor antisociale, în vederea menținerii unui climat optim de liniște și siguranţă publică.

De asemenea, pentru creșterea siguranței traficului, au fost verificate peste 100 de autoturisme și 14 atelaje hipo.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 33 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 30.000 de lei.

Totodată, polițiștii au ridicat, în vederea confiscării, 5 mc de material lemnos.

În cadrul acțiunilor desfășurate, au fost reţinute 6 permise de conducere, fiind retrase 2 certificate și 4 plăcuțe cu numărul de înmatriculare.

Pe parcursul activității, polițiștii au constatat, în flagrant delict, 5 infracțiuni.

Exemplu:

La data de 15 februarie, polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică au depistat un bărbat de 36 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din Piatra Neamț.

Acesta a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru Cannabis. Astfel, bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a prezenței substanţelor psihoactive.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.


Admin
de Admin februarie 19, 2020 14:21
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns