3 tineri reținuți după ce au fost prinși cu lemne fără acte

Admin
de Admin octombrie 11, 2021 14:23

3 tineri reținuți după ce au fost prinși cu lemne fără acte

La data de 9 octombrie a.c., polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Gârcina împreună cu cei ai Serviciului de Ordine Publică, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, au efectuat 2 percheziţii, în localitatea Crăcăoani, într-un dosar penal ce vizează infracțiuni silvice.

Acțiunile polițiștilor au vizat documentarea activității infracționale a trei tineri, cu vârste cuprinse între 21 și 25 de ani, din localitatea Crăcăoani, bănuiți de comiterea unor delicte la regimul silvic.

În urma descinderilor efectuate la domiciliul unui tânăr, polițiștii au descoperit 5,5 m.c. de material lemnos, pentru care cel în cauză nu deținea documente de provenienţă, materialul lemnos fiind susceptibil de a proveni din săvârșirea unor infracţiuni.

Totodată, ca măsura complementară, polițiștii au dispus confiscarea cantității de lemn descoperite, fiind predată Ocolului Silvic Văratec.

Cei trei au fost conduși la sediul Secţiei de Poliţie Rurală Gârcina, în vederea audierii.

Polițiștii continuă cercetările în vederea probării întregii activități infracționale a celor implicați, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun.

În activități au fost angrenați polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Crăcăoani și Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț.


Admin
de Admin octombrie 11, 2021 14:23
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns