3 tineri au distrus un autoturism și mai multe bunuri din locuința unui cetățean

Admin
de Admin noiembrie 30, 2021 14:10

3 tineri au distrus un autoturism și mai multe bunuri din locuința unui cetățean

La data de 29 noiembrie, cei trei tineri, cu vârste cuprinse între 21 și 23 de ani, din Vânători-Neamț și Bălțătești, au fost prezentați de polițiști Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, care a dispus plasarea acestuia sub control judiciar pentru 60 de zile.

În fapt, la data de 28 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați de către un bărbat de 41 de ani, din Târgu-Neamț, cu privire la faptul că trei persoane i-au provocat distrugeri la autoturism.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, în timp ce trei tineri, cu vârste cuprinse între 21 și 23 de ani, din Vânători-Neamț și Bălțătești, se aflau la locuința bărbatului din Târgu-Neamț, pe fondul unui conflict izbucnit spontan, aceștia ar fi distrus parbrizul unui autoturism, precum și mai multe bunuri din interiorul imobilului.

Cei în cauză au fost identificați cu operativitate și conduși la sediul poliției.

La data de 29 noiembrie, în baza probatoriului administrat, cei trei au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuiți de comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu și distrugere.

Admin
de Admin noiembrie 30, 2021 14:10
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns