3 cai din Neamț furați de un tânăr din Bacău

Admin
de Admin august 14, 2020 16:14

3 cai din Neamț furați de un tânăr din Bacău

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au identificat cu operativitate persoana bănuită de comiterea infracțiunii de furt. Prejudiciul de 7.000 de lei a fost recuperat în totalitate.

La data de 13 august, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați de către un bărbat de 65 de ani, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras trei cabaline.

Activitățile de documentare și investigare efectuate de polițiști în colaborare cu cei ai Postului de Poliție Blăgești au condus la identificarea  unui tânăr, de 26 de ani, din județul Bacău, bănuit de comiterea faptei.

Din anchetă au reieșit indicii că, cel în cauză ar fi sustras trei cabaline în timp ce se aflau la pășunat în localitatea Frunzeni, cauzând un prejudiciu de aproximativ 7.000 de lei.

Astăzi, în urma cercetărilor desfășurate, polițiștii au găsit cele trei cabaline pe raza localității Blăgești, din județul Bacău, fiind restituite persoanei vătămate.

În urma administrării probatoriului, acesta au fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin august 14, 2020 16:14
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns