3 amenzi din 5 controale la unități economice din Piatra Neamț

Admin
de Admin iulie 3, 2019 13:54

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Neamț au acționat pe raza municipiului Piatra Neamț în vederea creșterii gradului de siguranță al cetățeanului. Au fost verificate 5 unități economice și s-au aplicat 3 sancțiuni contravenționale în valoare de 1.500 de lei.

Duminică, 30 iunie, polițiștii au acționat pe linia protejării populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite și a respectării obligației agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, amplasate provizoriu pe raza municipiului Piatra Neamț.

Astfel, polițiștii au efectuat 5 controale la operatorii economici, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, dintre care 2 la OUG 28/1999 și una la Legea 12/1990.

De asemenea, polițiștii au ridicat, în vederea confiscării, 425 de lei, sumă susceptibilă a proveni din activități comerciale ilicite.

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de 1.500 de lei.

Activitățile polițiștilor pe linia protejării populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite vor continua și în perioada următoare, în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță publică.


Admin
de Admin iulie 3, 2019 13:54
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.