20 de studenți la Academia de Poliție din București vor face practică în Neamț

Admin
de Admin iulie 12, 2021 13:36

20 de studenți la Academia de Poliție din București vor face practică în Neamț

Începând de astăzi, 12 iulie, timp de 4 săptămâni, 20 de studenţi de la Academia de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, vor aprofunda noţiunile teoretice deținute în cadrul structurilor operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Neamţ, precum şi la poliţiile municipale şi orăşeneşti.

În această dimineaţă, 13 băieţi şi 7 fete, din anul I, II şi III, au fost primiţi la sediul I.P.J. Neamţ, de către conducerea inspectoratului, care le-a transmis un mesaj de bun venit, curaj, atenţie şi răbdare pentru a deprinde calităţile unui bun profesionist.

Fiecare elev a fost repartizat unui tutore profesional, care are rolul de a îl îndruma pe întreaga perioadă a desfăşurării stagiului de practică, astfel încât cunoştinţele teoretice şi practice deprinse, să fie valorificate de către viitorii poliţişti în cadrul examenelor din perioada studenţiei, dar mai ales în viitoarea carieră.

Tiberiu, student în anul I, este unul dintre cei mai tineri studenţi. Acesta ne-a mărturisit că pasiunea lui este învăţatul şi că doreşte să fie poliţist deoarece vrea să fie un exemplu pentru cei din jur.

Luisa, cea mai vocală dintre viitoarele colege este studentă în anul I. Deşi are doar 20 de ani, ea practică artele marţiale de 16 ani, în stilul Ashihara şi a dat la Academie deoarece doreşte să schimbe percepţia generală despre femeia poliţist. Şi fetele pot fi puternice! ne-a mărturisit Luisa.

Cel mai matur dintre studenţii aflaţi în practică, este Cătălin, student în anul III, care a încercat la Academie de trei ori, ultima încercare fiind cea ”cu noroc”. Acesta ne-a împărtăşit câteva din gândurile lui: ”Nu îmi pot imagina să fac altă meserie, îmi doresc să contribui la îmbunătăţirea percepţiei poliţiei și să ajut oamenii din jurul meu”.

Mult succes în activitatea teoretică şi practică!


Admin
de Admin iulie 12, 2021 13:36
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns