2 ani și 4 luni de închisoare pentru furt de curent electric

Admin
de Admin martie 17, 2021 15:29

2 ani și 4 luni de închisoare pentru furt de curent electric

Un bărbat din Tămășeni, pe numele căruia instanța de judecată a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, a fost depistat de polițiști.

La data de 16 martie 2021, polițiștii Secției de Poliție Rurală Săbăoani au depistat, în localitatea Tămășeni, un bărbat de 61 de ani, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta era condamnat de Judecătoria Roman la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani și 4 luni de închisoare, pentru comiterea infracțiunilor de furt și executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare.

În cursul anilor 2018 și 2019, cu ocazia verificării legalității racordării la sistemul de distribuție a energiei electrice și alimentării cu energie electrică de reprezentații S.C. Delgaz Grid SA, s-a constatat faptul că persoana în cauză s-a racordat prin folosirea unor instalații artizanale la rețeaua electrică, deși contractul de furnizare a energiei electrice era reziliat din luna aprilie 2010, sustrăgând astfel energie electrică, în valoare de peste 5.800 de lei, pentru alimentarea locuinței.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.


Admin
de Admin martie 17, 2021 15:29
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns