2 ani de închisoare pentru că a tâlhărit 2 persoane

Admin
de Admin aprilie 2, 2021 15:43

2 ani de închisoare pentru că a tâlhărit 2 persoane

Un bărbat din Piatra Neamț, pe numele căruia instanța de judecată a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 2 ani, pentru tâlhărie calificată, a fost condus de polițiști la Penitenciarul Bacău.

La data de 1 aprilie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui bărbat de 32 de ani, din Piatra Neamț.

Acesta era condamnat de Judecătoria Piatra Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, în noaptea de 29 spre 30 august 2019, în baza unei înţelegeri prealabile, cel în cauză împreună cu o altă persoană au pătruns într-o locuinţă din localitatea Războieni, iar prin exercitarea de violenţe asupra a două persoane au sustras de 4.000 lei şi un telefon mobil. Persoanele vătămate au suferit leziuni ce au necesitat pentru vindecare 6-7, respectiv 2-3 zile de îngrijiri medicale.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

Admin
de Admin aprilie 2, 2021 15:43
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget