18 permise reținute de polițiștii rutieri în 3 zile

Admin
de Admin iunie 9, 2020 13:42

18 permise reținute de polițiștii rutieri în 3 zile

În perioada 5 – 7 iunie, polițiștii Serviciului Rutier Neamț au organizat, pe principalele drumuri naționale și județene, o acțiune pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere și depistarea și sancționarea conducătorilor de autovehicule aflați sub influența alcoolului ori a substanțelor psihoactive, de la începutul lunii, polițiștii rutieri au intensificat acțiunile în trafic, cu mijloace tehnice certificate din dotarea Poliției Române care stabilesc prezența, în aerul expirat, a alcoolului ori a consumului de substanțe psihoactive.

Pe parcursul celor trei zile de acțiune, au fost aplicate 330 de sancțiuni contravenționale, dintre care, 18 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului, 312 reprezentând alte sancțiuni potrivit prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Totodată, au fost reținute 53 de permise de conducere, dintre care 18 pentru conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului și 35 pentru nerespectarea altor norme rutiere.

Starea tehnică a vehiculelor a fost vizită de polițiști, fiind retrase astfel 18 certificate de înmatriculare

De asemenea, au fost constatate 14 infracțiuni, dintre care 5 pentru conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului și 9 alte infracțiuni.


Admin
de Admin iunie 9, 2020 13:42
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]