10 maşini au fost achiziţionate pentru posturile de poliţie rurală din Neamţ

Admin
de Admin iunie 19, 2018 14:02

Pentru creşterea capacităţii de acţiune şi a gradului de siguranţă al cetăţenilor, parcul auto al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Neamţ s-a înnoit din această lună cu zece autospeciale marca Dacia Logan 0,9 Tce.

Acestea sunt inscripţionate şi prevăzute cu rampe de semnalizare acustice şi optice, prize pentru staţii şi acumulatori speciali, fiind echipate cu motor pe benzină, au capacitatea de 900 cm cubi şi 90 de cai putere.

Nouă dintre autospeciale vor fi utilizate de poliţiştii din mediul rural în activităţile de cercetare şi investigare a infracţiunilor săvârşite pe raza judeţului, iar una va intra în dotarea Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ.

Autospecialele sunt repartizate în mediul rural, astfel încât la nivelul fiecărei  secții de poliţie rurală sunt cel puțin 2 autoturisme  fabricate între 2015-2018.

În prezent parcul auto al IPJ Neamţ are funcționale 240 autospeciale, din care 74 au o vechime de până la 5 ani , 15 au o vechime cuprinsă între 5 şi 10 ani, iar 152 au o vechime mai mare de 10 ani.

Întregul efort de îmbunătățire a mobilității Poliției Române are ca beneficiari finali cetățenii, astfel încât întreaga comunitate să beneficieze de un serviciu polițienesc de calitate.


Admin
de Admin iunie 19, 2018 14:02
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget