O femeie din Dragomirești a incendiat locuința unei vecine și și-a bătut soțul

Admin
de Admin decembrie 13, 2018 12:23

Poliţiştii au reţinut o tânără de 29 de ani, din Dragomirești, sub aspectul comiterii a patru infracţiuni grave.

La data de 10 decembrie, în jurul orelor 22.00, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Ştefan cel Mare au fost sesizaţi de către o femeie de 31 de ani, din Dragomireşti, despre faptul că persoane necunoscute i-ar fi incendiat un depozit de fân situat în curtea sa.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că în seara de 10 decembrie, în jurul orelor 18:00, pe fondul consumului de alcool, o tânără de 29 de ani, din Dragomirești, ar fi ameninţat partea vătămată  cu incendierea locuinţei.

În aceeaşi seară, în jurul orelor 21:00, aceasta ar fi incendiat intenţionat fânăria femeii de 31 de ani. La scurt timp, incendiul a fost observat de vecini care au încercat să îl stingă. La faţa locului a apărut şi tânăra de 29 de ani, care ar fi sărit gardul de acces în curtea locuinţei persoanei vătămate unde şi-a lovit soţul, după care prin ameninţarea cu acte de violenţă a încercat să oprească şi celelalte persoane prezente să stingă incendiul.

Miercuri, 11 decembrie, poliţiştii au luat măsura reţinerii faţă de aceasta pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere, violare de domiciliu, ameninţare şi violenţă în familie.

Judecătoria Piatra Neamţ a luat măsura arestului preventiv pentru 30 de zile faţă de femeia de 29 de ani, iar aceasta a fost încarcerată de poliţiştii în arestul IPJ Neamţ.


Admin
de Admin decembrie 13, 2018 12:23
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]