Accident rutier cu 2 victime în comuna Brusturi

Admin
de Admin mai 21, 2018 12:20

Duminică, 20 mai, dimineaţa în jurul orei 06:30, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență “112”, despre producerea unui accident rutier în satul Poiana, comun Brusturi.

La locul accidentului s-a deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de capacitate medie din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamț.

Au fost asigurate măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor prin deconectarea bornelor şi verificarea scurgerilor de lichide combustibile.

Din primele cercetări a reieșit faptul că o tânără de 23 de ani, din Piatra Șoimului, a condus un autoturism pe DN 15 C, din direcţia Suceava – Târgu Neamţ, iar în localitatea Brusturi, pe fondul oboselii ar fi adormit la volan și a părăsit partea carosabilă, după care s-a răsturnat pe un teren agricol.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto și a pasagerului din dreapta faţă, un tânăr de 25 de ani, din Târgu Neamț, fiindu-le acordate îngrijiri medicale.

Fiind testată cu aparatul alcooltest, a rezultat că tânăra nu se afla sub influența băuturilor alcoolice, iar în cauză cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Admin
de Admin mai 21, 2018 12:20
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns