Accident rutier cu 3 victime la Timișești

Admin
de Admin mai 20, 2019 12:56

Accident rutier 3 victime TimisestiDuminică, 19 mai 2019, în jurul orei 10:30, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea un accident rutier în comuna Timisesti, sat Dumbrava. În accident a fost implicat un autoturim Dacia Logan.

La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri militari de la Detașamentul de Pompieri Targu Neamț cu o autospecială de lucru cu apă și spumă si modul de descarcerare, precum și o ambulanță SMURD de prim ajutor, iar de la Serviciul de Ambulanță al Județului Neamț 1 ambulanță cu asistent medical.

Ajunse la fața locului, forțele profesioniste de intervenție au identificat 4 persoane participante la trafic care au fost intr-un autoturism marca Dacia Logan, din care 3 adulti si 1 copil.

O femeie in varsta de 59 ani conștientă, prezenta traumatism cranio-cerebral și plăgi la nivelul feței și gâtului și a fost preluată de către echipajul SAJ, iar copilul în vârstă de 6 ani, care prezenta un traumatism cranio-cerebral minor și escoriații și mama acestuia în vârstă de 39 ani, tot cu traumatism cranio-cerebral minor, au fost preluate de către ambulanta SMURD de prim ajutor.

Din declarațiile oferite de polițiști, conducătorul autoturismului, în vârstă de 35 de ani, din Iași, a intrat în depășirea unei coloane și a pierdut controlul volanului în momentul în care a încercat sa evite un alt autoturism care se încadrase pentru a vira stânga.

Polițiștii continuă cercetările față de conducătorul auto sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Admin
de Admin mai 20, 2019 12:56
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.