Accident rutier cu 3 autovehicule implicate și 4 victime la Secuienii Noi

Admin
de Admin august 14, 2022 23:29

Accident rutier cu 3 autovehicule implicate și 4 victime la Secuienii Noi

Astăzi, 14 august, în jurul orei 22.00, polițiștii Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier la intersecția DN2/E85 cu DJ 158, în localitatea Secuienii Noi.

”Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 38 de ani, din Roman, conducea un autocamion pe Drumul Național 2, în localitatea Secuienii Noi, ar fi efectuat viraj la stânga, pentru a pătrunde în incinta unei stații de alimentare cu carburanți, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism ce circula din sens opus, condus de un bărbat de 40 de ani, cetățean italian. În urma impactului autoturismul a fost proiectat într-o autocisternă, condusă de un bărbat de 42 de ani, din Botoșani. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătorului auto de 40 de ani și altor 3 pasageri, doi majori și un minor, din același autoturism”, a declarat sinsp. Ciofu Ramona, purtător de cuvânt IPJ Neamț.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.


Admin
de Admin august 14, 2022 23:29
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns