411 persoane infectate cu COVID-19 sunt internate la Spitalul Județean din Piatra Neamț.12 persoane sunt la ATI.

Admin
de Admin noiembrie 9, 2020 15:22

411 persoane infectate cu COVID-19 sunt internate la Spitalul Județean din Piatra Neamț.12 persoane sunt la ATI.

Astăzi, 9 noiembrie, din totalul de 883 de paturi din Spitalul Județean de Urgență din Piatra Neamț, 490 sunt în prezent ocupate.

Spitalele care se ocupă exclusiv de tratarea pacienților confirmați pozitiv cu COVID-19 pot utiliza doar o parte din paturile aprobate de Minister. Mai exact, o persoană suspectă și care așteaptă rezultatul testului este internată singură într-un salon.

De asemenea, în cazul pacienților confirmați a fi infectați cu noul coronavirus, aceștia sunt internați în saloane, doar pe o parte din numărul paturilor disponibile, pentru a putea asigura un climat care să nu permită răspândirea virusului. În aceste condiții, Spitalul Județean de Urgență se apropie, de la o oră la alta, de atingerea capacității maxime.

În ceea ce privește cazurile de infectare cu noul coronavirus – COVID 19, luni, 9 noiembrie, în Spitalul Județean de Urgență sunt internate 411 persoane confirmate, iar 55 sunt suspecte și așteaptă rezultatul testelor.

Din totalul persoanelor confirmate, trei prezintă forme ușoare ale bolii, 396 au o formă medie, iar în secția ATI sunt internați 12 pacienți pozitivi si 4 pacienți suspecți, din care șase sunt ventilați mecanic. De vineri, 6 noiembrie, și până astăzi, 9 noiembrie, 13 persoane confirmate ca fiind infectate cu noul coronavirus au decedat.


Admin
de Admin noiembrie 9, 2020 15:22
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]