Zone din Neamţ afectate de ninsoare

Admin
de Admin decembrie 2, 2017 15:39

Raport operativ DELGAZ GRID ora 15.00

La situaţia de la ora 10 se adaugă: 11 linii electrice nealimentate total şi 2 linii nealimentate parţial cu 56 posturi de transformare nealimentate, 2599 consumatori nealimentati în localităţile Ruginoasa, Izvorul Alb, Bicaz, Plaeşu, Dumbrava, Preutesti, Zvorăneşti, Târgu Neamţ, Blebea. Se acţionează cu 5 echipe şi se executa controale şi remediere defecte.

Raport operativ DELGAZ GRID ora 10.00

Din cauza vremii nefavorabile, a ninsorilor din judeţ, 1 linie electrică este nealimentată parţial cu 26 posturi de transformare nealimentate, 1389 consumatori sunt fără curent în localităţile Poiana Largului, Călugareni, Pîrîul Mare, Ceahlău, Bistricioara. Se acţionează cu o echipă şi se efectueaza manevre de depistare efect si remediere. Prefectul Vasile Panaite se află în zona menționată pentru a coordona acțiunile.
Pe drumurile naţionale din judeţ, azi noapte au acţionat 26 de utilaje de deszăpezire, răspândind 153 tone de sare. Astfel, drumurile la această oră sunt umede cu porţiuni de zăpadă tratată sub 1-2 cm. Ninge abundent în zona de munte. Se circulă în condiţii de iarnă.

Articolul are 208 vizualizări

Admin
de Admin decembrie 2, 2017 15:39
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!