Pregatiri pentru un nou targ de carte

Admin
de Admin iulie 6, 2017 08:55

Astăzi, la sediul Primăriei Piatra-Neamț a avut loc o întâlnire, în vederea pregătirii celei de a VII-a ediții a Târgului de Carte Libris. La întâlnire au participat doamna viceprimar, Luminița-Georgeta Vîrlan, scriitorul Cristian Livescu, reprezentantul Camerei de Comerț și Industrie Neamț – organizatorul evenimentului, precum și reprezentanții Serviciului Comunicare din cadrul primăriei.

„La fel ca în fiecare an, și la această a VII –a ediție a târgului ne dorim diversificarea acțiunilor ce se vor desfășura în cadrul evenimentului și atragerea unui public cât mai numeros către lectură. Dorim să promovăm lectura mai ales în rândul tinerilor și tocmai de aceea, în perioada premergătoare evenimentului, vom organiza întâlniri între scriitorii nemțeni și elevii liceelor din municipiu” a declarat Luminița Vîrlan.

Târgul de carte Libris este organizat de Camera de Comerț și Industrie Neamț în parteneriat cu Primăria Piatra-Neamț și se va desfășura anul acesta în perioada 14-17 septembrie, în Parcul Central.

„Târgul de carte este unul dintre evenimentele importante desfășurate anual în Piatra-Neamț. Vom susține, la fel ca de fiecare dată, acest eveniment care încurajează lectura și reușește să aducă față în față autorii de carte cu cititorii” a declarat primarul Dragoș Chitic.


 

Articolul are 51 vizualizări

Admin
de Admin iulie 6, 2017 08:55
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!