Poliţiştii romaşcani au reținut un bărbat pentru înşelăciune

Admin
de Admin iulie 5, 2018 09:50

Marţi noaptea, în jurul orelor 00.30, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Roman au depistat şi reţinut un bărbat din Roman, bănuit de comiterea infracţiunii de înşelăciune prin metoda „accidentul”.

Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, se afla în apropierea locuinţei unei femei de 71 de ani, din Trifeşti, pentru a ridica de la aceasta 6.000 de lei, suma pe care aceasta o avea pregătită, în urma unei convorbiri telefonice cu o persoană care s-a recomandat a fi fiul ei. Acesta, sub pretextul că a suferit un accident de circulaţie a solicitat iniţial persoanei vătămate 20.000 lei pentru efectuarea unei intervenţii chirurgicale, sumă ce a fost redusă la 6.000 lei, întrucât doar atât deţinea în casă.

Bărbatul a fost audiat de poliţiştii, după care l-au reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman pentru luarea unei măsuri preventive.

La nivelul Poliţiei Municipiului Roman, până în prezent au fost înregistrate două infracţiuni de înşelăciune prin metoda „accidentul”, al căror prejudiciu a fost  de 2500 de lei, respectiv 1500 euro. De asemenea au fost înregistrate şi nouă tentative ale aceleiaşi infracţiuni.


Articolul are 16 vizualizări

Admin
de Admin iulie 5, 2018 09:50
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmăreşte-ne pe facebook!