Incendiu produs la acoperișul unei locuințe în comuna Piatra Şoimului

Admin
de Admin februarie 9, 2018 11:54

Joi, 8 februarie, în jurul orei 23:00, Detaşamentul de pompieri Piatra Neamț a intervenit, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la acoperișul unei locuințe din comuna Piatra Șoimului, satul Piatra Șoimului.

În momentul sosirii echipajelor de stingere, arderea se manifesta cu flacără deschisă la nivelul acoperișului casei de locuit, existând pericolul extinderii la întreaga casă. Timp de aproximativ o oră, pompierii militari au acționat cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD (EPA) pentru stingerea incendiului, fiind sprijiniți de trei pompieri voluntari cu o autospecială de stingere din cadrul Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență din orașul Roznov și comuna Piatra Șoimului.

Cercetările efectuate au indicat faptul că, evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat, de efectul termic de la un burlan metalic neprotejat corespunzător.

Ca urmare a producerii incendiului, au ars o bucătărie realizată din scândură cu o suprafață de cca. 15 mp., deșeuri textile, o mașină de spălat, acoperișul locuinței, pe o suprafață de cca. 20 mp., realizat din astereală din lemn cu învelitoare din azbociment, documente identitate, 1.5 mc. lemn de foc, un hambar cereal, furaje, iar o camera a fost deteriorată.  Forțele de intervenție au împiedicat propagarea incendiului la celelalte încăperi ale locuinței.

Din fericire, nu au existat persoane rănite.


Articolul are 44 vizualizări

Admin
de Admin februarie 9, 2018 11:54
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!