Incendiu la o anexă gospodărească, o bătrână a făcut atac de panică

Admin
de Admin noiembrie 21, 2017 14:30

Luni, 20 noiembrie, în jurul orei 8:30, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o anexă gospodărească (bucătărie de vară) în comuna Moldoveni, sat Hociungi.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de stingere şi un echipaj de paramedici cu o ambulanţă SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman. Pentru a sprijini intervenţia de stingere a incendiului, la locul evenimentului au fost mobilizaţi şi cinci pompieri voluntari cu o autospecială de stingere din cadrul SVSU Moldoveni.

În urma evenimentului au ars bunurile materiale din două încăperi şi planşeul realizat din lemn pe o suprafaţă de cca. 35 mp, documentele de identitate şi proprietate. Proprietara, în vârstă de 83 de ani, a suferit un atac de panică, fiind asistată medical de echipajul de paramedici SMURD, aceasta refuzând transportul la spital.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,sistem de încălzire amplasat necorespunzător faţă de materiale combustibile”.


Articolul are 28 vizualizări

Admin
de Admin noiembrie 21, 2017 14:30
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmăreşte-ne pe facebook!