Bărbat din Piatra Neamţ reținut pentru tulburarea ordinii și liniștii publice

Admin
de Admin februarie 13, 2018 13:08

Duminică, 11 februarie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliţiei mun. Piatra Neamţ au reținut un bărbat pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de tâlhărie calificată şi tulburarea ordinii şi liniştii publice într-un local din zona pieţei Mărăţei.

În urma sesizării primite în seara zilei de 11 februarie, polițiștii au depistat agresorul în apropierea localului unde a avut loc evenimentul, fiind preluat la sediul poliției pentru verificări.

Bărbatul este cercetat pentru faptul că, pe fondul unui conflict mai vechi cu victima( barman), a pretins de la aceasta suma de 450 de euro, în timp ce se afla în localul unde își desfășura activitatea. Prin scandalul produs, clienţii din local au părăsit unitatea, producându-se, astfel, o stare de temere printre aceștia.

În baza documentării celor două fapte, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, iar luni a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ cu propunere de arestare preventivă.


Articolul are 52 vizualizări

Admin
de Admin februarie 13, 2018 13:08
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!