ISU Neamţ: Asigurare măsuri PSI la accidente rutiere

Admin
de Admin februarie 5, 2018 13:55

Sâmbătă, 3 februarie, în jurul orei 13, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat despre producerea unui accident rutier, fără persoane încarcerate, între două autoturisme, pe raza localităţii Costişa. La locul indicat de apelant s-a deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de descarcerare din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamţ.

Forţele deplasate la locul evenimentului au asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor la locul accidentului rutier prin deconectarea bornelor de la acumulatoarele celor două autoturisme implicate în evenimentul rutier.

Tot sâmbătă,3 februarie, în jurul orei 11:30, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre despre producerea unui accident rutier, fără persoane încarcerate, între două autoturisme, în municipiul Piatra Neamţ, str. Petru Movilă. La locul indicat de apelant s-au deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi un echipaj medical format din medic şi asistent medical de la UPU şi doi paramedici cu  o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamţ.

Echipajul medical a preluat o victimă cu multiple traumatisme, de sex feminin, în vârstă de 37 de ani, rezultată în urma producerii evenimentului rutier, pe care au transportat-o la UPU Piatra Neamţ.

Echipajul de stingere deplasat la locul evenimentului a asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor şi a spălat carosabilul de scurgerile de lubrifianţi.


Articolul are 32 vizualizări

Admin
de Admin februarie 5, 2018 13:55
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmăreşte-ne pe facebook!