Accident rutier grav cu 4 victime la Vînători Neamţ. O persoană a decedat.

Admin
de Admin februarie 5, 2018 13:37

Accident rutier persoana decedata

Sâmbătă, 3 februarie, în jurul orei 13, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat despre producerea unui accident rutier, între două autoturisme,  pe DN 15B, în comuna Vînători Neamţ, zona Branişte.

La locul indicat de apelant s-a deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă cu modul de descarcerare şi prim ajutor din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamţ. La eveniment s-au deplasat şi trei echipaje medicale de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Neamţ.

Ajunse la locul evenimentului, forţele de intervenție, au constatat că cei doi conducători auto sunt încarceraţi. S-a intervenit pentru descarcerarea şi extragerea celor două victime, cu ajutorul sculelor şi utilajelor din dotare, iar după extragere echipajul medical a declarat decesul pentru conducătorul auto al unuia din cele două autoturisme implicate în evenimentul rutier.

Conducătorul auto al celuilalt autoturism şi încă doi pasageri din acelaşi autoturism au fost preluaţi de echipajele SAJ şi transportaţi la Spitalul Tîrgu Neamţ.

La locul accidentului a fost solicitată şi o echipă Delgaz, întrucât una dintre maşini a atins o ţeavă de gaze naturale, existând pericolul unei explozii.


Articolul are 251 vizualizări

Admin
de Admin februarie 5, 2018 13:37
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmăreşte-ne pe facebook!