37 de nemţeni, din 311 înscrişi la concurs, au început cursurile în şcolile M.A.I.

Admin
de Admin februarie 14, 2018 14:41

În urma examenului final, testul scris, susținut în data de 20 ianuarie de către cei care au fost promovați la celelalte probe, 37 de nemțeni au fost admiși în unitățile de învățământ M.A.I.

Anul trecut, Ministerul Afacerilor Interne a suplimentat locurile de școlarizare la unitățile de învățământ, iar persoanele interesate de cariera de polițist s-au putut înscriere pe cele 1600 de locuri la școlile de agenți de poliție.

Locurile la instituțiile de învățământ, care formează personal pentru Ministerul Afacerilor Interne au fost comune pentru femei și bărbați, iar durata de școlarizare a fost scurtată la un an de zile.

La finalul înscrierilor pentru aceste locuri, la nivelul IPJ Neamț au fost înregistrate 311 cereri de la persoanele interesate, iar 37 de nemțeni au promovat în vederea admiterii la unitățile de învățământ.

Dintre aceștia, 34 au optat pentru Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, iar 3 pentru Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj–Napoca.

Elevii încadrați sunt așteptați, la sfârșitul acestui an, în rândul polițiștilor din cadrul IPJ Neamț, unde vor beneficia de sprijinul colegilor cu experiență, până la împlinirea perioadei de tutelă, urmând a contribuii în rezolvarea problemelor comunității în mijlocul căreia își vor desfășura activitatea.


Articolul are 58 vizualizări

Admin
de Admin februarie 14, 2018 14:41
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmăreşte-ne pe facebook!